Klubbmöte 3 maj 2021

Magiska minnen

Dags igen för klubbmöte för GMK. Vi träffades som vanligt på Zoom i coronatid. Det var planerat ett besök hos Peganis trolleributik i Danmark idag men det blev tyvärr inställt då Steen inte kunde komma till butiken på grund av Covid-19. Vi planerar att göra ett nytt försök på vårt nästa möte den 7 juni.

Max Milton
Max Milton

Istället blev det magimingel där vi pratade om trolleri och läget för landets artister. Efter att ha pratat en stund kom vi in på minnen från klubbens historia och vi tittade på några klipp med härligt trolleri.

Gert Malmros
Gert Malmros

Max Milton och Gert Malmros trollade klassiskt med sina egna fingerfärdiga rutiner. Vi såg också bland andra Lennart Green, Carl-Einar Häckner och Tom Stone visa några härliga rutiner från förr. Underbart att kunna se vilken stil dessa medlemmar använde och hur de inspirerat oss alla.

Lennart Green
Lennart Green

Vi var inte jättemånga men 10-12 stycken medlemmar dök upp underkvällen och vi höll på i två timmar. Härligt att träffas och vi hoppas fler vill hänga på framöver. Hör av dig till styrelsen om det är något tekniskt som hindrar dig att logga in.

Text: Leif Densloe.