Pegani 7 juni

GMK i Danmark

Vårt första försök att besöka Pegani stoppades av viruset, men på det andra försöket höll sig våra värdar friska och kunde ta emot oss på direktlänk via Zoom.

Steen Pegani
Steen Pegani

Digitala möten har ju blivit en vana för de flesta och även om många, mig inkluderat helst hade önskat att besöka grannarna i väster analogt så gjorde Steen , Kim och Mortenn sitt allra bästa för att få oss att känna oss så nära som möjligt.

Kim Andersen
Kim Andersen

Steen började med en rundtur av hela sin verksamhet. Han utelämnade inte mycket då vi började utomhus för att via kontor, butik och lager tog oss till showroom:et där de under kvällen demade många fina trick för oss.

Hos Pegani finns en ”Wall of fame” som Steen stolt visade upp, där faktiskt några från gmk har sin plats, kul tycker vi!

Mortenn
Mortenn

Steen hade sedan tidigare gjort en särskild hemsida endast för oss i GMK med fina erbjudande och tagit fram ett par av alla trick han har och lite nyheter som han under kvällen gick igenom.

Kim och Mortenn visade också några av sina fina rutiner och det blev workshop om hur de tänkt och hur man kan arbeta fram unika rutiner och anpassa det man köpt hos Pegani så det passar sin egen akt.

Under kvällen var det även ett väldigt springande ut på lagret för danskarna, då flera frågor och önskemål kom om ännu fler trick och rekvisita.

Pegani Magic Shop - https://www.pegani.dk
Pegani Magic Shop - https://www.pegani.dk

Under kvällen hade Steen auktioner med väldigt fin rekvisita. Buden klubbades utan något förbehåll på priset så många fina fund gjordes.

Mot slutet kom Steen med ett fint erbjudande att alla som gjorde en beställning över 1000kr fick även en påse med en massa extra i. Detta fick i alla fall mig att gå lös, utan en tanke på den danska kronans värde.

Vi tackar gänget på Pegani för denna gång och hoppas att vi snart får träffa dem på riktigt.

Besök gärna Peganis butik på: https://www.pegani.dk/

Text: Fredrik Löf. Foto: Pegani och Zoom.

Du kan se en film från vårt besök på klubbens Youtube kanal. Prenumerera gärna på kanalen så du inte missar kommande magiska filmer.