Klubbmöte 6 oktober 2014

posted in: Klubbmöte | 0

Buratinoteatern slog än en gång upp dörrarna för Göteborgs Magiska Klubb. Den här gången inledde vi med ett möte, där det offentliggjordes att Alf Mouwitz, som hyrt lokalen i 15 år och upplåtit den åt GMK när han inte haft sin fantastiska dockteater där, från och med vintern 2014 inte kommer att förnya sitt kontrakt med kommunen.

Alf ”Affe Paffe” Mouwitz
Alf ”Affe Paffe” Mouwitz

Först var nog många rädda att GMK skulle behöva flytta, men vi fick snabbt våra hjärtan lugnade av nyheten att Mattias Bergendahl som tillsammans med Henrik ”Michael Mendoza” Johansson som bland annat varit Joe Laberos illusionsbyggare i Göteborg och i framtiden kommer bygga sina egna illusioner i teatern kommer att ta över kontrakten och dessutom bygga om och helrenovera lokalen.

Alf1

Alf fick en stående ovation för sina fantastiska insatser som teaterdirektör, och vi blev också glada att höra att han kommer fortsätta att framföra sin docknummer i den nya teaterdirektören Mattias lokaler.

Alf2

Efter detta hade vi en spännande och givande mini-workshop. Samuel Varg lärde ut ett par mentalist-rutiner i teaterlokalen medan det pratades kort och mynt ute i foajen.

Alf3

GMK vill ge en extra eloge till Alf ”Affe Paffe” Mouvitz för all den tid och energi han lagt på teater och Göteborgs Magiska Klubb.

Vi vill också lyckönska Mattias Bergendahl med arbetet och renoveringen av teatern. Vill du hyra lokalen till show, fest eller replokal så kontakta den nya teaterdirektören. Läs mer på: Teater Buratino.

Samuel Varg