Klubbmästerskap 6 december 2010

posted in: Klubbmöte | 0

Snö, snö och lite snö till var inget hinder för Göteborgs Magiska Klubbs medlemmar. Vi var drygt 30 trollisar som samlades denna magiska måndag, 6:e december, på Buratinoteatern.

Dagen hade många punkter på agendan. Introllning, Klubbmästerskap och den årliga auktionen. I pausen kunde vi även njuta av de fina bilderna, som Jenny Jedborg har fotat under den senare delen av året, på filmduk.

Ordförande Martin Rosvall alias Ason Bson Cson inledde med att hälsa alla välkomna till årets sista möte och talade om dagens program. Sen var det dags för våra duktiga aspiranter att visa upp sig. Först ut var Tim Erlandsson som visade prov på kortskicklighet, humor och en bägarspelsrutin. Efter honom var det Filip Kruse som även han visade att en duktig trollkarl alltid vet var ett valt kort befinner sig samt att ett rep kan klippas med bara fingrar och bli helt igen. Både Tim och Filip hälsades sedan varmt välkomna in i klubben.

Filip Kruse
Filip Kruse

 

Helena Ånestand
Helena Ånestand

I rask takt lämnades ordet över till vår tävlingsledare, Peter Sjöstedt, i vårt traditionella klubbmästerskap. Peter drog de enkla reglerna och presenterade sedan de tävlande. De som tappert kämpade om titeln och klubbmästerskapet var: Affe Paffe, Staffan Lundgren, A:son B:son C:son, Samuel V Thunberg, Alexander Arcari, Tobbe Lindblad, Christabou, Gaston, Noel Heath, Isidor Olsbjörk, Lena Wallander och Helena Ånestrand.

Gaston
Gaston
Isidor Olsbjörk
Isidor Olsbjörk
Alexander Arcari
Alexander Arcari

 

Resultatet blev: 1:a Gaston, 2:a Isidor och 3:a A:son B:son C:son. Grattis till er!

Martin, Isidor och Gaston
Martin, Isidor och Gaston

I fikapausen dukades det upp till auktion inne i teatern medan Tobbe hade dukat upp med mackor och kaffe i Caféet. Det minglades, fikades och tittades på bildspel om GMK som Jenny Jedborg gjort.

 

Det klämdes och kändes på auktionsobjekten. Första, andra och tredje – Såld. Ja, det var en vanligt förekommande fras under kvällens auktion. Det var många föremål som såldes och fick nya ägare. Martin, Ason Bson Cson, Rosvall höll i klubban och fick god hjälp av Christer Wilén, Helena Ånestand och Tobbe Lindblad.

Kvällen tog slut och det var dags att gå hem efter att ha borstat rent bilen från snön som hade fallit medan vi roat oss inne på en varm teater. Mycket nöjd med kvällen reste vi hemåt och kan knappt vänta till nästa år då vi drar igång igen.

God Jul och Gott Nytt År önskar Göteborgs Magiska Klubb!

Text: Martin Rosvall – Foto Jenny Jedborg