Årsmöte 7 februari 2011

posted in: Klubbmöte, Årsmöte | 0

Som bekant träffas Göteborgs Magiska Klubb första måndagen i varje månad för klubbmöte. Denna måndagen den 7 februari var de dags att ses, men årsmöte var anledningen.

Som med alla viktiga sammankomster kan man inte bortse från vikten att göra det seriöst och korrekt. Därför hade vi kvällen till ära en riktig expert på området som fick inviga kvällen. Hans Majestät Konungen. Hans Majestät höll ett invigningstal och klippte sen ett rep. Här tog herr ordförande vid och tackade kungen för detta.

Jan Wolfhagen_Inviger

Årsmötesförhandlingarna gick bra och kvar som ordförande sitter Martin Rosvall alias A:son B:son C:son. Övriga styrelseledamöter och suppleanter är Peter Sjöstedt, Alf Mouwits, Helena Ånestrand, Torbjörn Lindblad, Samuel Varg-Thunberg, Christer Wilén och Elin Fossum.

När så årsmötet var avklarat var det dags för fika. Torbjörn, vår klubbmästare, bjöd till stort med anledning av det fina kungabesöket. Tårta och macka. Efter fikat kom så vår gästföreläsare in i matchen. Jan Wolfhagen, som gjort en liten smygentré i början av kvällen…

Jan Wolfhagen

Jan bjöd oss på många goa skratt och fina tankar om hur det är att jobba som entertainer. Vi fick se prov på Jans skicklighet både som trollkarl men också som imitatör. En härlig avslutning på en mycket givande dag. Tack Jan för din inspiration till oss på GMK.

Styrelsen i GMK genom Martin Rosvall-Ason Bson Cson

GMK Styrelse 2011

ORDFÖRANDE Martin Rosvall
VICE ORDFÖRANDE Peter Sjöstedt
SEKRETERARE Christer Wilén
KASSÖR Helena Ånestrand
KLUBBMÄSTARE Torbjörn Lindblad
LEDMOT Samuel Varg-Thunberg
SUPPLEANT Elin Fossum
SUPPLEANT Alf Mouwitz