Martin Rosvall 3 september 2018

posted in: Klubbmöte, Seminarium | 0

Det var ett 20 tal medlemmar som slöt upp denna hösts första möte på Burratino. Denna måndag fick vi besök av klubbens egen Martin ”A:son B:son C:son” Rosvall, som ska talade om hur det är att spela rollen som trollkarl.

Drottning Silvia och Martin Rosvall
Drottning Silvia och Martin Rosvall

 

Martin är inte bara trollkarl utan har lång erfarenhet av att spela teater, hans erfarenheter av att spela olika karaktärer i pjäser har hjälpt till för att bygga upp karaktären ”Ason Bon Cson”.

Martin Rosvall
Martin Rosvall

 

Seminariet handlade om hur man jobbar med sig själv för att få fram en karaktär på scen som man trivs med och om hur han ser på skapandet av trolleri genom teaterns ögon. Det blev många fina diskussioner kring ämnet och vi delade erfarenheter med varandra.

Martin bjöd på olika utvecklingsfaser i Ason Bson Cson långa liv, allt med olika kavajer, frackar och västar med tillhörande hattar. Det blev också en del olika rutiner som Martin utvecklat kring sin karaktär.

Läs mer på “Ason Bson Cson” hemsida

Det är härligt med sådana här kvällar där vi delar med varandra av varandras erfarenheter och när vi trollar för varandra tillsammans.

 

Vi hann också med en introllning av Olle Rehnquist .

Introllning av Olle Rehnquist
Introllning av Olle Rehnquist

 

Anton hälsar vår nya medlem välkommen i klubben
Anton hälsar vår nya medlem välkommen i klubben

 

Sedan blev det självklart som vanligt tillfälle att mingla och visa upp vilka konster man lärt sig, eller kanske glömt bort, under sommaren.

 

Text: Leif Densloe Foto: Alexander Siemers