Malin Nilsson 6 november 2006

Generös Malin

Malin Nilsson var kvällens gäst på klubbträffen den 6 november 2006 med Göteborgs Magiska Klubb. Vi var 28 medlemmar som med spänning såg Malin göra entré till musik, specialkomponerad av Allan Ortman som också framförde den på piano.

Malin inledde med delar ur sin prisbelönta föreställning. Total koncentration från både aktris och publik. Vid nästa avsnitt fick några ur publiken assistera, och då fick jag för första gången jag se hur man kan trolla med ett antal herrsockar. Skratt och jubel.

Malin 2006-1

Kvällen fortsatte med att Malin bland mycket annat berättade om sig själv, hur hon tränar i en egen hall med spegelvägg, hur hon bygger upp nya rutiner, hur hon frågar om råd och tips från folk runt henne. Allt för att utvecklas och förbättra sina framträdanden.

Malin 2006 GMK-1

Efter pausen fick vi ställa frågor och de kom direkt. Hur fick du kontakt med Allan Ortman som spelar och komponerar musiken? Hur jobbar ni fram musiken till dina nummer? Ska du ställa upp på nästa NM? Hur får du dina jobb? Du nämnde om ”business” kan du utveckla det osv.

GMK2006 Malin-1

Malin avslutade med att bjuda på jonglering med en stor genomskinlig ”såpbubbla” och två stora svärd. Det slutade lyckligt och efter en lång kväll med en generös Malin i högform, med välljudande musik, med goda råd och med skratt fick Malin och Anders stående applåder och visslingar från en publik som uppskattar professionalism. Denna kväll borde vara något för alla magiska föreningar i Sverige.

Text och bilder: Conny Ray