Klubbmöte 2 september 2013

posted in: Klubbmöte | 0

Vi började vårt septembermöte med att bränna av en introllning från ingen mindre än Carl Stanley. Han genomförde en hejdundrandes kortrutin och vi i GMK är nu stolta att ha med honom som medlem!

Carl Stanley och Robert Devon
Carl Stanley och Robert Devon

Därefter hade vi öppen scen och alla gamla medlemmar försökte nu bräcka Carl Stanley. Något som gick sådär kanske med tanke på hur många priser den unga talangen kammat hem. Nej då. Ingen försökte bräcka någon utan vi hade det bara roligt och lattjade med trick och rutiner i en salig blandning av allt från dumheter i form av sockerbitar som inte kunde göra saltomortaler till kluriga mentaleffekter.

Efter pausen var det dags för kvällens, inte så långväga, talare Gaston. Mästertrollkarlen visade en akt med levitationer – allt förpackat i härlig steampunkstil. Vi fick bland annat se honom levitera en spatserkäpp och sedan hypnotisera Jakob Ståhle som sedan svävades (förlåt – var i suspension) i tomma luften. Gaston höll ett mycket magifyllt seminarium och efter en timma med flygande trollkarlar, bord och fjärilar så möttes han av rejäla applåder och hurrarop!

Gaston håller Jacob i suspension
Gaston håller Jacob i suspension

Text och Foto: Samuel Varg Thunberg