Klubbmöte 1 november 2010

posted in: Klubbmöte | 0

1:a måndagen i november månad träffades vi i Göteborgs Magiska Klubb på Buratino teater med fickorna, väskorna eller lådorna fyllda med roligt trolleri. Temat på dagen var ”Scenen är Din!” och det visades upp mängder med roligt trolleri. Vi var drygt 20 trollkarlar som hade vågat sig hit denna Allhelgonsdagen och när senare Gaston dök upp kom det säker med ett och annat spöke också.

Gaston med mystisk magi
Gaston med mystisk magi

Inledde kvällen gjorde vår sekreterare Christer Wilén på ett mycket inspirerande sätt och därefter radades upp massor med trolleri utav våra medlemmar.

Isidor
Isidor
Martin
Martin

Vi hade det mysigt tillsammans och som vanligt hade vår klubbmästare Torbjörn dukat upp med mackor och kaffe till fikat. Dagen till ära hade vi ett besök utav en fotografstuderande, Jenny Jedborg, som håller på med ett fotoreportage om GMK.

Martin, Lennart, Janne
Martin, Lennart, Janne

Jan Stenberg utlyste också en rullande tävling. Hur många gånger kan man rulla ett mynt mellan fingrarna på en minut? Hittills är rekordet femton och en halv. Det rekordet innehas just nu av ordförande Martin Rosvall. Kom igen och utmana!

 

Riku är mental
Riku är mental
Vanheden är osynlig
Vanheden är osynlig

 

Text Martin Rosvall – Foto: Jenny Jedborg