Klubbmästerskap 1 december 2014

posted in: Klubbmöte | 0

På GMKs Decembermöte var det klubbmästerskap på tapeten. Men först blev det lite information om invigning av den nya teater Buratino. Mattias upplyste oss om att Buratino skall byggas om under jullovet och öppnas igen lagom till mötet i Februari.

Alf Mouwitz tar emot välförtjänta blommor
Alf Mouwitz tar emot välförtjänta blommor

Vi tackade därför också Alf Mouwitz för lång och trogen tjänst, som nu lämnar över ansvaret för Buratino till de nya ägarna. Han har tagit hand om teatern där den står nu i 16 år. GMK flyttade in där för 6-7 år sedan och har öppnats och låsts av Alf inför varje möte. Ett fyrfaldigt leve till Alf!

 

Christer ”Christabu” Jönsson berättade om en intressant teknik som man kan använda för att skapa ett inre lugn inför ett scenframträdande. Tekniken heter EFT och står för ”Emotional Freedom Technique”. Detta demonstrerades också under mötet.

 

Christer Jönsson informerar om EFT
Christer Jönsson informerar om EFT

Istället för att skriva allt som hände i detalj under tävlingarna kommer här ett montage av bilder med några av de tävlande.

gmk_141201_08

Samuel Varg visar en rutin som heter ”quiz show” från Tom Stones ”Maelstrom”.

gmk_141201_05

Christer Wilén utför ett stämningsfyllt trick.

gmk_141201_04

Tobias Brogren med silkesnäsduk i ballong.

gmk_141201_02

Felix Fallkvist utför sitt ”3 card monte” med sin gäst.

gmk_141201_03
Robert Andersson med Lennart Green som gäst.

Slutresultatet blev en tredje plats till Samuel Varg, andra plats gick till Tobias Brogren och första pris gick till… Felix Fallkvist, bra jobbat.

Efter att det officiella mötet var avslutat, stannade några kvar och jammade med kortlekar, som vanligt. Kort försvann, lekar bytte ägare och kort flög i luften. En helt vanlig klubbträff alltså.

Anton Franzon i skägg och mössa och den hypnotiska blicken
Anton Franzon i skägg och mössa och den hypnotiska blicken

Detta referat markerar sista träffen för GMK år 2014 och vi välkomnar det nya året med en nyrenoverad klubblokal, Teater Buratino version 2.0.

Text och foto: Matz Johansson Bergström