Johan Ståhl 1 mars 2010

posted in: Klubbmöte, Seminarium | 0

Första medlemsmötet för året på GMK bjöd på storfrämmande. Johan Ståhl kom till oss och bjöd på en fantastisk kväll fylld med kunskap, glädje och otroliga historier. Temat för kvällen var ”Sleevless sleeving & målbilder”. Johan berättade om sin teknik som han använder i sin prisvinnande akt samt hur han har jobbat för att nå dit han är idag.

GMK_20100301_190609

Först var det kort information från ordförande Martin Rosvall, Ason Bson Cson om vad som händer i den magiska världen. Detta övergick i en presentation av Johan som direkt tog över ordet. Johan har ett fenomenalt sätt att blanda teori med praktik och en hel del anekdoter.

GMK_20100301_212919

Vi fick öva oss i att skriva ner korta mål och hur vi skulle kunna nå dem, vilka trollkarlar vi ser upp till och vilka egenskaper vi gillar hos dem. Detta blandades upp med historier om FISM, Talang och Magic Castle, där Johan har uppträtt flera gånger.

GMK_20100301_202521

Att Johan Ståhl är en populär trollkarl visade sig när vi räknade in medlemmarna som hade tagit sig till Burratinoteater denna kväll, 41 st kom för att lära sig mer om sleeving. Alla var oerhört nöjda med kvällen. Tack Johan för att Du delade med Dig till oss på GMK, vi hoppas att Du kommer igen.

Text och Foto: Martin Rosvall – Ason Bson Cson