Årsmöte 4 februari 2013

En kall februarimåndag, närmare bestämt den fjärde i ordningen, träffades medlemmarna i Göteborgs Magiska Klubb för att klara av årsmötesförhandlingar och annat smått och gott.

Martin, Ason Bson Cson, Rosvall öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Dagordningen godkändes och till mötes ordförande valdes Nils-Olof Karlsson. Christer Wilén dokumenterade allting som mötets sekreterare.

Årsmöte
Årsmöte

Stämman godkände alla för dagen skrivna punkter. Sen gick ordet vidare till valberedningen. Deras arbete var att föreslå den nya styrelsen och den blev som följer.

Robert Ess Devon valdes som ordförande kommande år. Alf Mouwitz, Anton Fast och Samuel Varg Thunberg valdes som ledamöter i 2 år. Tobias Brogren och Alexander Siemers, ledamöter 1 år och suppleant Mattias Bergendahl 1 år. Kvar sitter Stefan Berggren i ett år. Grattis till förtroendet.

 

Nya styrelsen
Nya styrelsen

Efter årsmötets avslutande blev det en kort bensträckare innan dagens introllning. Två nya aspiranter skulle trolla in. Josefina ”Joxelina” Magnusson och Jonathan Larsson trollade med bravur in sig i GMK och välkomnades av klubben.

 

Jonathan Larsson
Jonathan Larsson

Joxelina
Joxelina

Torbjörn Lindblad hade dukat upp till fika och pausen blev trevlig som alltid med mingel och även för dagen förberedelser inför klubbmästerskapen i GMK.

GMK-medlemmar
GMK-medlemmar

Först ut i klubbmästerskapen 2012, ja vi hade inget i december som brukligt i GMK, var Gaston och han bjöd på fin underhållning med svävningar som tema. Tätt följd av 11 andra tävlande: Alexander Siemers, Isidor, Jakob Ståhle, Samuel V Thunberg, Dusenberg, Christer Jönsson, Anton Fast, Robert Ess Devon, Tobias Brogren, Christer Wilén och Matz Johansson gjorde alla sitt yttersta för att förbluffa och roa oss andra. Vi fick se fantastiska korttrick, mirakel med mynt och annorlunda tvätthängning på tyskt vis. Det hela slutade med en seger för Isidor, Gaston tog andraplatsen och trea blev Dusenberg. Grattis alla tre.

 

Pristagarna Dusenberg, Isidor, Gaston
Pristagarna Dusenberg, Isidor, Gaston

Att summera den här trevliga kvällen blir också en summering av tre fina år som ordförande i Göteborgs Magiska Klubb. Jag har haft många glada stunder på klubbträffarna att se tillbaka på och jag ser fram emot att få delta på vidare träffar med ny styrning. Tack alla som gjort det möjligt att leda klubben fram tills idag. Det har varit en ynnest och jag har haft mycket roligt.

Text: Martin, Ason Bson Cson, Rosvall

Foto: Torbjörn Lindblad, Robert Ess Devon & Martin Rosvall

GMK Styrelse 2013

ORDFÖRANDE Robert Ess Devon
VICE ORDFÖRANDE Mattias Bergendahl
SEKRETERARE Alf Mouwitz
KASSÖR Samuel Varg Thunberg
KLUBBMÄSTARE Alexander Siemers
BIBLIOTEKARIE Anton Fast
LEDAMOT Tobias Brogren
SUPPLEANT Stefan Berggren