Auktion 3 oktober 2011

posted in: Klubbmöte | 0

På Göteborgs Magiska Klubb rådde det full kommers den 3:e oktober. Temat för kvällen var köp,sälj och byt och det var just vad det blev under första halvan av kvällen, men vi börjar från början.

Auktion
Auktion

Först hälsade ordförande Martin Rosvall, alias A:son B:son C:son, alla välkomna. Ett extra välkomnade riktades till en långväga gäst, Kai Andersen från Norge. Kai lät oss veta att det var 1957 som han senast besökte klubben men att det inte skulle dröja lika länge till nästa gång. Mycket trevligt med positiva gäster.

Kai med GMKs fotoalbum
Kai med GMKs fotoalbum

Mingeltrolleri
Mingeltrolleri

Efter att den formella delen av mötet avhandlats kom kommersen igång och det blev ett köpande och säljande och även bytande som var mycket trevligt. Det blev också en hel del minglande och trollande.

Efter fikat, som vår klubbmästare Torbjörn Lindblad ordnade med, var det dags för akt 2.

Fullsatt
Fullsatt

I denna akt var fokus riktat mot scenen och dagens andra tema – ”Scenen är din”. Vad kan väl passa bättre än att få se två introllningar först? Clownen Mattis och Henning Phan var aspiranterna som förgyllde vår kväll med sitt fina trolleri. Klart att de skall vara med i GMK. De röstades in med stor enighet.

Clownen Mattis
Clownen Mattis

Nu radades det upp akt på akt eftersom vi alla gillar att trolla för varandra. Vi fick bl a se Gaston, Isidor, Luddini, Anton, Dusenberg m fl. Även undertecknad fick en chans att göra ett litet korttrick.

Luddini
Luddini

En kväll i trolleriets tecken var så avslutad och vi fick även denna kväll gå hem med ett brett leende på våra läppar.

Isidor
Isidor

 


Mycket folk på GMK
Mycket folk på GMK

Text: Martin Rosvall – Foto: Conny Ray & Mattias Bergendahl