Card Jam Session 2 maj 2016

posted in: Klubbmöte | 0

Då var det dags för GMKs klubbmöte med tema kort. Just det, kort trolleri. Alla kan ju nåt korttrick och på detta mötet kunde man visa upp det. Men vi börjar ifrån början.

Mötet öppnades av klubbens ordförande Leif Densloe med gratulationer till GMKs deltagare i nordiska mästerskapet. Pierre Malm tog tredjeplatsen i salongsmagi med sin akt och Christabuu & Miss Else fick en hedrande fjärde placering i  Scenmagi. Christer hamnade även fyra i Close Up med sin rutin. Alla resultat finns >>här<<

Anders Ripas alla fina bilder från SM/NM hittar du >>här<<

Så var det dags för två aspiranter att trolla in. Simon Hallberg och Hassan Othman.

Simon överraskade med kort och rep-trolleri och avslutade med en häftig rutin där han eldade upp kortet med det dök ändå upp igen.

Hassan började med kort och visade sedan en klurig matrix variant med fyra mynt, två kort, och en servett med hål som han ritade med en penna men där mynt magiskt ändå kunde ta sig igenom.

Bra jobbat killar och välkommen till GMK!

Alla korttrollare fick hålla sig lite till. För först var det dags för Gastons som ville testa sitt nya jongleringsnummer. Snyggt varieténummer med mycket skratt alá Gaston och fin jonglering, knivkastning på äpplen och skedförflyttning. Mycket imponerande. Rungande applåder som du kan se nedan.

Sen var det äntligen dags för Card Jam Session. Alla medlemmar var välkomna fram och trolla bara det handlade om kort i någon form. Avslappnad kortmagi i olika former i ett skönt tempo.

Tyvärr tappade jag räkning och ordning av alla korttrollare och tricks, men många fina rutiner blev det. Ingen nämnd ingen glömd, ni får kolla på bilderna istället.

Och sent blev det. Vi hann med gott fika och mycket trolleri. Jag lämnade inte lokalen förrän kl 23:45, efter en privatlektion med Matz och Robert.

Text: Alexander Siemers. Foto: Johan Reftel.