Finn Jon 14 december 2008

posted in: Klubbmöte, Seminarium | 0

Ett magiskt seminarium med mästaren från Norge, Finn Jon. Vi fick se massor av vacker magi med såpbubblor, ringar, bollar, kort och rök. Finn Jon bjöd på sina magiska hemligheter och tips för de som kommit denna decemberdag.

Finn Jon
Finn Jon

Leif Olsson passade på att filma och nedan kan du se några sekvenser från denna film. Finn Jons hemligheter är inte med för det var unikt för besökarna att se och ta med sig hem.


Finn Jon är en av Norges mest kända trollkonstnärer och har varit aktiv sedan 1960-talet. Han har fått flertalet nordiska mästartitlar och många utmärkelser internationellt för sina föreställningar och sitt skapande. Han har underhållit 10 år på Crazy Horse, flera år i Monte Carlo och Tyskland samt flera engagemang i Las Vegas, Tokyo, London m.m.

I internationella trollerikretsar är Finn Jon välkänd då han uppfunnit flera fina rutiner som är hans signum med levitering, såpbubblor, “The Dancing mikrofon” och “The dancing tie” som bland andra amerikanske David Copperfield tagit med i sitt program.