Anders Fox + Auktion – 4 mars 2019

| 0
När:
2019-03-04 kl. 19:00 – 22:00
2019-03-04T19:00:00+01:00
2019-03-04T22:00:00+01:00
Var:
Teater Buratino
Torpagatan 2
416 74 Göteborg
Sverige
Pris:
40 kr
Kontakt:
Göteborgs Magiska Klubb

Anders Fox – Lifehacks on the menu

En lecture om magi underhållning i bar- och restaurangmiljö.

Anders Fox har flera års erfarenhet av bar- och restaurangmiljö som bartender, servitör och close-up artist. Nu delar han med sig av sina tankar, erfarenheter och berättar en del av sina misstag som har skett under åren. Så ta med dig en kopp kaffe eller snacks, luta dig tillbaka i stolen så serverar Anders Fox en lecture om hur man t.ex. introducerar sig för ett bord, höja din magi och hur du skapar magiska minnen för dina gäster.

Om Anders Fox

Anders Fox är close-up artisten som inte kan lämna bar- och restaurangmiljön. Efter att ha jobbat som varitéartist på hotell i Turkiet i två år så fann han sitt kall i en bar. Han har sedan dess underhållit middag- och bargäster i Skandinavien. Du kan se honom underhålla på restaurangen Kol & Cocktails i Helsingborg under våren.

Läs mer på hans sida barmagi.se

Anders Fox - Barmagi
Anders Fox – Barmagi

 

Magisk auktion

GMK har skänkts en mängd rekvisita som kommer från vår tidigare medlem Mahmoud “Mr Jan” Djanforouz som tyvärr har avlidit. Det finns några mycket speciella saker som han skickligt byggt med kunskap från hans mekaniska hantverksskicklighet. Allt detta säljs till förmån för klubben. GMK tackar Mr Jans hustru och barn för gåvan.

Vi har planerat för att hålla vår årliga höstauktion som vanligt i november så vänta helst tills dess med att sälja dina saker i trollerigarderoben.

Om vi får tid över kommer vi även att sälja dina saker eftersom förra årets auktion blev inställd. Dock reserverar vi oss för att begränsa antalet saker betydligt då kvällen har så mycket att erbjuda.

Märk tydligt med ditt namn och utropspris. Håll ett lågt utropspris för att få igång budgivningen. Tänk på att 10% av försäljningsvärdet tillfaller klubben.

Ta med kontanter och fyll på trolleriförrådet med nya hemligheter!

Många ringar blev det.