Gycklaren – Seminarium

| 0
När:
2017-09-02 kl. 12:00 – 16:00
2017-09-02T12:00:00+02:00
2017-09-02T16:00:00+02:00
Var:
Gycklaren Halmstad
Ålderstigen 2
302 59 Halmstad
Sverige
Pris:
Gratis
Kontakt:
Gay Ljungberg
035-13 07 85
OBS! Detta klubbmöte blir hos Gycklaren i Halmstad LÖRDAGEN 2/9. (Inget möte på Buratino 4/9)

Seminariet inklusive lunch och fika är gratis för alla GMK-medlemmar.

Gycklaren Magic Marketing

Vi åker ner till Gay Ljungberg lördagen 2 september. Vi samordnar för att fylla bilar med alla medlemmar som vill med från Göteborg-Kungsbacka-Varberg. Det går även att åka tåg eller buss till Halmstad och bli hämtad på stationen om du kommer i god tid.

Vi bjuds på lunch och fika och sedan håller Gay sitt omtyckta seminarium – Audience Management – för oss.


Audience Management

Gay Ljungberg håller sitt lecture med material ur sin bok Audience Management, ackompanjerat och illustrerat med trick ur hans professionella repertoar. Han har nyligen uppträtt i Oslo med samma lecture och skall i februari framföra det på världens största trollerikongress i Blackpool.

Gay har mer än 30 års erfarenhet av underhållning inom magi och är en av Sveriges mest anlitade artister i sin genre, med mer än 4000 föreställningar bakom sig. På detta seminarium delar han med sig av sin erfarenhet att hantera en publik professionellt.

En skatt av värdefulla hemligheter om psykologin och de tekniker Gay använder på scen. Han lär dig hur du väljer assistenter från publiken och hur du gör dem till omedelbara aktörer att spela med på scenen. Du kommer att lära dig att hantera din scenskräck, hur du får kontakt med din publik och hur man utformar en strategi för framgång. Du kommer också att upptäcka hemligheterna med publikkontroll och scennärvaro.

Oavsett om du är en utövande trollkarl, clown, jonglör, buktalare eller står framför en publik av någon annan anledning kan du förbättra ditt artisteri på scen.

“Jag vill lära ut att bli en bättre artist genom att fokusera på publiken och visa hur man får kontakt och kommunicerar med dem.”

Gay Ljungberg


Du bekostar endast din resa till och från Gycklaren.

Det enda du behöver göra är att anmäla dig senast 28/8 direkt till Gay via e-post magic@gycklaren.com så han vet hur mycket mat som ska ordnas.


Det finns givetvis tid att genomsöka butikens 550 kvadratmeter efter magiska hemligheter. Vi reser hemåt igen vid 16-tiden.

Läs mer på: Gycklaren.com


Medlemmar i andra magiska föreningar är välkomna och anmäler sig då själva och betalar 200 kr till Gay Ljungberg.