Cardistry 2 november

| 0
När:
2020-11-02 kl. 19:00 – 22:00
2020-11-02T19:00:00+01:00
2020-11-02T22:00:00+01:00
Var:
Teater Buratino
Torpagatan 2
416 74 Göteborg
Pris:
Gratis
Kontakt:
Göteborgs Magiska Klubb

Kortseminarium med Jimmy och Stefan

Ett dubbelt så intressant seminarium som fokuserar på kort och kortlekar mm. Du får träffa Jimmy Svärdhagen och Stefan Eriksson som tillsammans visar dig kortlekarnas hemligheter.

Seminariet är helt gratis och endast för GMKs medlemmar.

Cardistry + Jimmy Svärdhagen och Stefan Eriksson

Jimmy Svärdhagen har jobbat som magiker på heltid de senaste 14 åren och har varit ute och föreläst om ämnet ”Att sätta upp en egen show”.

Sedan hösten 2019 så har Jimmy startat en sidoverksamhet. Det är en webbutik som heter Kortleksbolaget och det är Sveriges enda renodlade kortleksbutik, med över 600 olika kortlekar i sortimentet. Även om det är en webbutik som kommer det besökare varje vecka då Jimmy har valt att ha en utställningsvägg hemma på kontoret i Habo, där alla olika kortlekar i sortimentet finns att titta, känna och klämma på.

Jimmy kommer denna kväll att presentera kortleksbolaget, visa en kortrutin som han körde i showen ”Galet nära” 2018 och senare under kvällen även ett kortleksquiz med fina priser.

Är det några speciella kortlekar du önskar att Jimmy tar med till mötet så kan du maila till jimmy@kortleksbolaget.se.

Läs mer på Jimmys hemsida: Jimmy Svärdhagen

Stefan Eriksson har lång erfarenhet av magi på både scen och i mingel. Han har också bland annat designat den omtalade kortleken Butterfly. På detta seminarium går han igenom vad du kan göra med den och visar annat av hans specialitet.

Läs mer på Stefans hemsida: Magic by STFN

Vi kommer att prata om skillnaden mellan kortmagi och cardistry och vad du kan tänka på när du väljer kortlekar. Vi kommer inte att gå igenom grepp utan rekommenderar att du börjar på School of Cardistry där de lär dig massor av grepp och vad du ska tänka på. Du som redan håller på med Cardistry tag med dig din favoritlek och visa oss lite häftiga moves.

För kvällen gäller förstås samhällets alla regler:

– Kom inte om du har minsta symptom eller om du nyss träffat någon som har symptom.
– Kvällen är kostnadsfri och ingen fika ordnas gemensamt. Tag med egen fika om du vill!
– Håll avstånd till varandra. Tänk på att om du trollar eller vill visa något håll avstånd och stå inte nära eller ta på någon av de du trollar för. Välj magi med omsorg och undvik close-up som kan bli obekvämt för publiken.
– Tag själv med och använd gärna munskydd och handsprit om du vill.